Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το 2005

Από το 2005 έως σήμερα, η X-Large έχει επενδύσει στην απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, στη διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού της, στην καθετοποίηση της παραγωγής της ώστε να λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα στα περισσότερα έργα που αναλαμβάνει, στον εμπλουτισμό των συνεργατών της σε όλη τη χώρα για να μπορεί να αναλαμβάνει την τοποθέτηση έργων ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Με τα «προσόντα» της η X-Large αναλαμβάνει την τελική υπεύθυνη για το τελικό αποτέλεσμα, που πάντα τη δικαιώνει. Η εμπιστοσύνη των εκατοντάδων μικρών και μεγάλων πελατών της και η ανάληψη ολοένα και περισσοτέρων απαιτητικών έργων αποδεικνύουν ότι οι συντονισμένες της προσπάθειες από το ξεκίνημα έως σήμερα έχουν αποδώσει καρπούς.

  • Στην X-Large γνωρίζουμε ότι την επιτυχία την μοιράζονται πολλοί, την ευθύνη λίγοι. Θέλουμε να ανήκουμε στους «λίγους» που αναλαμβάνουν την ολοκληρωτική ευθύνη και μοιράζονται τη χαρά της επιτυχίας.
  • Είμαστε η μοναδική εταιρία ψηφιακών εκτυπώσεων στην Ελλάδα που διαθέτει ISO στην τοποθέτηση των ψηφιακών εκτυπώσεων που αναλαμβάνουμε, ακριβώς διότι τα εργαλεία και ο εξοπλισμός τοποθέτησης είναι πιστοποιημένα, ενώ το προσωπικό καθώς και το σύνολο του έργου καλύπτονται από πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα.
  • Η X-Large καλύπτει με πλήρη ασφάλιση τους ανθρώπους και το έργο κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας.
  • Όλες οι εργασίες της X-Large υποστηρίζονται με ευρωπαϊκά υλικά, πιστοποιημένα για όλες τους τις ιδιότητες και την απόδοσή τους, μετακυλίοντας στο τελικό αποτέλεσμα την απόδοση των υψηλών αυτών υλικών προς όφελος του πελάτη.
  • Διαθέτουμε κάθετη γραμμή παραγωγής, από την κατασκευή απλών τελάρων έως και σύνθετων κατασκευών κατά παραγγελία του πελάτη, ξεκινώντας από μηδενική βάση και φτάνοντας στο τελικό αποτέλεσμα… και όλα αυτά εσωτερικά (in house).
  • Έχουμε το δικό μας ατελιέ για να μπορούμε να αναπτύξουμε οποιοδήποτε δείγμα ζητηθεί από τον πελάτη, δίνοντας τη δυνατότητα σε ποιον το επιθυμεί, να δοκιμάσει για να καταλήξει.
  • Είμαστε μία πλήρης ομάδα 30 ατόμων, με εξειδίκευση στο αντικείμενό μας, διαρκή επιμόρφωση στα νέα μηχανήματα και ανταπόκριση χωρίς καμία καθυστέρηση στα αιτήματα των πελατών μας.
  • Έχουμε ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (client service). Κάθε πελάτης μας απευθύνεται σε έναν εκπρόσωπο της εταιρίας μας ο οποίος αναλαμβάνει τον λογαριασμό, την πλήρη ευθύνη του έργου και την επικοινωνία με τον πελάτη.

Επικοινωνήστε σήμερα με την X-Large για την υλοποίηση και του δικού σας project!

Τηλ: 210 28 51 225 – 210 28 30 432

Fax: 210 28 34 492

Email: info@xlarge.gr