Η νέα top επιλογή για κάλυψη αναγκών εξωτερικών χώρων

Το PVC Πάνελ αποτελεί τη νέα καλύτερη επιλογή σας για την κάλυψη αναγκών εξωτερικών χώρων. Χάρη στη μεγάλη ακαμψία και το χαμηλό βάρος του προσαρμόζεται ιδανικά σε οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες όπως επενδύσεις προσόψεων, περιφράξεις, διαχωριστικά, πέργκολες κ.α. Κατασκευασμένο με τις πιο υψηλές προδιαγραφές, ξεχωρίζει γιατί αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, είναι ανακυκλώσιμο, μη τοξικό και διαθέτει μεγάλη αντοχή στην καύση. Κάθε προϊόν μας κατασκευάζεται αποκλειστικά στα μέτρα σας, με το χρώμα και με το σχέδιο της επιλογής σας. Οι απαιτήσεις συντήρησής του είναι ελάχιστες.

Ζητήστε προσφορά

Χαρακτηριστικά PVC Πάνελ

Αντοχή σε όλες
τις καιρικές συνθήκες

Ανακυκλώσιμο
υλικό

Αντοχή σε
ανεμοπιέσεις

Πιστοποίηση
βραδυκαυστότητας

PVC Πάνελ με την υπογραφή XLARGE

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Το PVC που χρησιμοποιούμε κατασκευάζεται στην Ευρώπη με τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές DIN EN 135501 – 1: 2010. Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC router μας σε συνδυασμό με την έμπειρη ομάδα στο σχεδιαστικό και τεχνικό τμήμα μας δίνουν λύσεις σε κάθε ανάγκη σας.

Ποικιλία εφαρμογών

Τα PVC πάνελ μας τοποθετούνται σε κάθε εξωτερικό ή και εσωτερικό χώρο. Το υλικό τους προσαρμόζεται άριστα και με απόλυτη ασφάλεια στις ανάγκες κάθε επιφάνειας, ανεξαρτήτως μεγέθους. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε από απλά διαχωριστικά έως τις πιο σύγχρονες και ξεχωριστές επενδύσεις προσόψεων, περιφράξεις, πέργκολες κ.α.

Εξατομικευμένα σχέδια

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την μεγάλη συλλογή μας σχέδια κοπής η οποία ανανεώνεται συνεχώς ή να μας στείλετε το δικό σας μοτίβο. Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας μας θα αναλάβει να προσαρμόσει το σχέδιο στις επιθυμητές διαστάσεις του χώρου σας.

Ζητήστε προσφορά

Προϊοντικός κατάλογος 2022-23

Προϊοντικός κατάλογος 2022-23 (codes 001-100)

Δείτε τον κατάλογο

Προϊοντικός κατάλογος 2022-23 (codes 101-225)

Δείτε τον κατάλογο

Προϊοντικός κατάλογος 2022-23 (codes 226-321)

Δείτε τον κατάλογο

Προϊοντικός κατάλογος 2022-23 (codes 322-381)

Δείτε τον κατάλογο

Προϊοντικός κατάλογος 2022-23 (codes 382-418)

Δείτε τον κατάλογο

Δείγματα δουλειάς